Porlavinjetti1
item2a
suvisinf1

Tätä levyä soitetaan useassa päiväkodissa jatkuvana taustamusiikkina. Lapset ovat rauhallisempia ja käyttäytyvät paremmin kun taustalla soi tämä luonnon oma äänimaisema. Levyn ensimmäinen raita on soinut myös meillä kotona lähes keskeytyksettä 9 vuotta, 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Jos se ei jostakin syystä soi, tuntuu siltä että jokin tärkeä puuttuu kodistamme.

Raita 1 on äänitetty Särkilammen rannalla Lohjalla kauniina kevätaamuna 2003. Laulajat: Pajulintu on eniten äänessä, kuuluu lähes koko ajan, punavarpunen on ajoittain hyvin äänessä. Lehtokerttu on ajoittain hyvin äänessä.
Muita lintuja: Peippo, kirjosieppo, mustarastas, räkättirastas, käki ja talitiainen. Taustalla ajoittain: Harakka, kanadanhanhi, varis ja harmaasieppo. Taustalla kuuluu myös käpytikan pärrytystä..

Raita 2 on äänitetty Virossa, Paenasen kylässä Muhun saarella, Tönise Majatalon pihassa aikaisin aamulla vuonna 2008. Satakieli on enimmäksen äänessä, taustalla laulavat monet muut tutut laulajat. Kurjet mellastavat jossakin kaukana. Tunnelma on aidon keväinen, ja jos suljet silmäsi voit kuvitella olevasi paikalla. Tästä äänitteestä saa positiivista energiaa koko päiväksi!

Luonnon suvisinfonia 1
Raita 1: 14 eri linnun aamukonsertti. Erinomainen taustamusiikki, jota jaksaa kuunnella pitkäänkin, n. 31 min.

Raita 2: Satakieli laulaa virkistävää lauluaan. Tarvitsetko energiaa aamulla?
n. 31 min.

Hinta: 19,90€+pk

Osta!

Facile Publishing – Soundscapes item2a